Second hand för barn i Örebro

Begagnade barnkläder

Begagnade barnkläder i Örebro

Kids Second Hand är ett företag som säljer begagnade barnkläder i Örebro, leksaker, skor, babytillbehör med mera. Vi har hög standard på våra produkter och ser alltid till att dom är av högsta kvalitet och skick!

Letar du efter en second hand butik i Örebro som specialiserar sig på kläder, skor, accessoarer och tillbehör för barn? Då har du kommit rätt! Vår butik erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa begagnade plagg, från kända varumärken till ett bra pris.

Vårt utbud av begagnade barnkläder

Vi har noga utvalda plagg i många storlekar så att du kan hitta det perfekta plagget till ditt barn! Vi erbjuder ett brett utbud av skor och accessoarer för barn. Allt från kläder till leksaker och barnvagnar.

Utbudet uppdateras regelbundet så att du alltid kan hitta nya och spännande plagg! Vi tror på att ge barnen kvalitet och hållbarhet, därför säljer vi endast plagg i bästa skick!

Lämna in dina gamla barnkläder hos oss

Vi tar gärna emot dina gamla barnkläder som inte längre kommer till användning! Genom att lämna in dina gamla kläder, och genom att köpa begagnade barnkläder, så bidrar vi tillsammans till en hållbar framtid! 

Varför second hand för barn?

Barn växer snabbt och använder inte kläderna lika länge som vuxna gör. Genom att köpa barnkläder hos oss eller att låta oss sälja dina barnkläder gör du inte bara en ekonomisk vinning, utan även en god gärning för vår miljö!

Köp av second hand-kläder hjälper till att bidra till att minska mängden av textilavfall. Många kläder hamnar i soporna eller på vinden istället för att återanvändas eller återvinnas. Genom att köpa second hand-kläder kan vi hjälpa till att förlänga livslängden på redan tillverkade kläder och minska mängden av textilavfall.

Så fungerar det

Vårt koncept bygger på en gemensam försäljning av dina plagg. Du lämnar in plaggen hos oss och vi hjälper dig att sälja dom. Tillsammans bidrar vi till en bättre miljö!

Inlämning

Du tar med kläderna till oss.

Försäljning

Vi säljer dina plagg.

Återbetalning

Du får tillbaka 40 % av försäljningspriset!

Rulla till toppen