Bild på barnkläder

Om oss

Vi är ett lokalt företag i Örebro som säljer begagnade barnkläder av hög kvalitet. Vi har ett brett utbud av kläder för barn i alla åldrar, inklusive ytterkläder, byxor, skor med mera. Men även produkter så som barnvagnar och leksaker. Våra produkter är noga utvalda och kontrollerade för att säkerställa att de är i bästa skick. 

Vi är ett miljömedvetet val för dig som vill klä ditt barn med kvalitativa kläder samtidigt som du bidrar till att befintliga resurser används på ett mer hållbart sätt.

Varför second hand?

Barn växer snabbt och använder inte kläderna lika länge som vuxna gör. Genom att köpa barnkläder hos oss eller att låta oss sälja dina barnkläder gör du inte bara en ekonomisk vinning, utan även en god gärning för vår miljö!

Köp av second hand-kläder hjälper till att bidra till att minska mängden av textilavfall. Många kläder hamnar i soporna eller på vinden istället för att återanvändas eller återvinnas. Genom att köpa second hand-kläder kan vi hjälpa till att förlänga livslängden på redan tillverkade kläder och minska mängden av textilavfall.

Vill du sälja dina kläder?

Har du barnläder som du vill sälja?
Läs mer här!

Så fungerar det

Vårt koncept bygger på en gemensam försäljning av dina plagg. Du lämnar in plaggen hos oss och vi hjälper dig att sälja dom. Tillsammans bidrar vi till en bättre miljö!

Inlämning

Du tar med kläderna till oss.

Försäljning

Vi säljer dina plagg.

Återbetalning

Du får tillbaka 40 % av försäljningspriset!

Inlämning

Du tar med kläderna till oss.

Försäljning

Vi säljer dina plagg.

Återbetalning

Du får tillbaka 40 % av försäljningspriset!

Rulla till toppen